Teamcooking

 

Teambuilding – sjov for alvor

En udfordring til en gruppe medarbejdere, som skal lære hinanden at kende eller skal udvide deres samrbejdsevner. Under Chili John's vejledning laves der mad, som efterfølgende indtages under afslappede former.

 

Uanset om det er hold med deltagere fra 16 nationer, eller det er en social lille kokkeskole, er det altid en udfordring for Chili John.

 

Referencer

WM Data, EMI/Medley, Dansk Sygeplejeråd, Grundfoss, Lego, Den Jyske Spareasse, Innovation Lab, Jesper Office, Jysk, TDC Hosting, TDC, Kvadrat, Dansk Supermarked IT. Cap Gemini, Handels-højskolen, Musikhuset Aarhus, Chili Urologisk fanklub fra Skejby sygehus.

 

Teamarrangementer - Den udvidede model

Normalt er det muligt at aktivere en overskuelig flok på 15-35 deltagere med madlavning.

Men det sker, at firmaer gerne vil lave aktivitetsarrangementer med endnu flere deltagere op til 150.

Formålet er, at deltagerne laver alt til en fest – men vi afvikler, når folk først er til bords.

 

Aktivitetsmulighederne kan udvides med f.ex.

 

Barrista kursus – en professionel café kaffebrygger med det rigtige udstyr underviser I at lave den gode kaffe, som servers undervejs til kollegaerne.

 

Cocktail kursus – dygtige bartendere lærer tricks fra sig og under hele teamforløbet testes  cocktails’ene af de andre deltagere.

 

Ølbrygning – ølbrygger Jørgen Sonne fra Fur laver et bryg til at smage på dagen, og på et tidspunkt, når øllet er klar, kan der holdes en fredagsbar, hvor firmaet smager sit eget hjemmebryg.

 

Underholdning – en flok eller to undervises af to meget alternative musikpædagoger. Holdene skal under middagen vise, hvad de har øvet. Det kan være koncert for køkkenredskaber, en ambiencekoncert med vand, en All-Star sang dyst...

 

Udsmykning, borddækning – med reference til firmaet, eller deltagernes fantasi. 

 

Kokkeskole - En flok eventyrlystne madlavere et eksotisk sted med adgang til spændende råvarer med Chili John som vejleder. Forespørgsler er velkomne.