En god chili john menu

Velkomstsnack:

Cleb e Soel & Rugsnacks

 

Forret

Lakse Tortilla og Rejekuttere

røget laks på salatbund med feta og tomattern. Sennepsdressing.

Og tærtebåd med bagte chipotlerejer og tærtebåd med rejesalsa

 

Buffet:

Teriyaki Laks – teriyakimarineret bagt laks med ristede porre og gulerodsstrimler

Iberiske Chorizos med ristede safranmandler på rukola

Melonkolske Meloner – galia og canteloupemelon, Vesterhavsost vendt i pesto og serranoskinke på leje af små salatblade

Fordrukne Portvins Svampe  - marineret i balsamico og portvinsglacée

Italiensk Tomat Salat – langbagte cherrytomater, mozzarellakugler og sorte oliven

Grillede Peberkiler på Rukola – kan bruges til farvekalibrering

Oliventapanade

Chipotle Rikotta

Hjemmegjort brød

 

det varme, når der er plads på buffeten:

Chili i Tacoskal med chipotlecreme – chilijohn chili bagt i tacoskal med chilicreme

Dixie Chicken med Chilichokoladesovs -  berygtet, men ej frygtet

Southern Roots – saltbagte små kartofler

 

Dessert :

Granma’s Cuba Creme . mild version af årstidens friske frugter på et leje af hård spiritus

Og en alkoholfri version

Cuba Libre Creme med Coca Cola

 

Natmad:

Pozole – mexicansk hønsekødsuppe med anchochili, refried beans m.m