En god chili john menu |
Velkomstsnack:Cleb e Soel & Rugsnacks
ForretLakse Tortilla og Rejekuttere – røget laks på salatbund med feta og tomattern. Sennepsdressing. Og tærtebåd med bagte chipotlerejer og tærtebåd med rejesalsa
Buffet:Teriyaki Laks – teriyakimarineret bagt laks med ristede porre og gulerodsstrimler Iberiske Chorizos med ristede safranmandler på rukola Melonkolske Meloner – galia og canteloupemelon, Vesterhavsost vendt i pesto og serranoskinke på leje af små salatblade Fordrukne Portvins Svampe - marineret i balsamico og portvinsglacée Italiensk Tomat Salat – langbagte cherrytomater, mozzarellakugler og sorte oliven Grillede Peberkiler på Rukola – kan bruges til farvekalibrering Oliventapanade Chipotle Rikotta Hjemmegjort brød
det varme, når der er plads på buffeten:Chili i Tacoskal med chipotlecreme – chilijohn chili bagt i tacoskal med chilicreme Dixie Chicken med Chilichokoladesovs - berygtet, men ej frygtet Southern Roots – saltbagte små kartofler
Dessert :Granma’s Cuba Creme . mild version af årstidens friske frugter på et leje af hård spiritus Og en alkoholfri version Cuba Libre Creme med Coca Cola Natmad:Pozole – mexicansk hønsekødsuppe med anchochili, refried beans m.m
|