Gode udtalelser

 

 

LEGO - Teamcooking

Oki-doke.
“Du imponerede endnu en gang alle med din stoiske ro i et køkken fyldt med kaos og inkompetente novicer - der på forunderlig vis får fremstillet et fantastisk måltid”.

 

Flemming Hansen, Lego

 

 

 

TDC HOSTING

Aktivitetsdag med teamcooking, ølbrygning, underholdnings-aktiviteter, barrista- og bartenderkursus, udsmykningsopgaver. Teambuilding på en god og sjov måde.
 
“Tusind tak for en super dejlig, veltilrettelagt, afslappende og hyggelig dag i går og for det lækre mad! Jeg har kun hørt positive meldinger, folk har hygget sig og haft det sjovt med deres aktiviteter. Det er rigtig dejligt! Vil du hilse alle dine medhjælpere (dit staff…J) Sikke flinke, behagelige og dejlige mennesker, du omgiver dig med. Og tusind tak til dig, det har været en fornøjelse at planlægge dagen sammen med dig”.

 

Kh Kirsten Skade
 

 

 

Adidas Danmark – Åbning af nyt domicil

Hej John. “Tak for sidst - det var et fornemt udvalg du kom med”. 

 

Ulrich Scheibelein

 

 

 

Limfjorden Rundt

Kapsejlads for bevaringsværdige træskibe fra Skonnerter og nedefter. Deltages af 50-60 sejlskibe og 470 entusiatstiske sejlere. Hver havn holder fest for sejlerne.
 
Hej John“ Jeg syntes lige du skulle vide at din chili fik meget ros, folkene var meget tilfredse med arrangementet og på det afsluttende skippermøde i Skive hvor jeg deltog, fik også serveringen og afviklingen af køen meget ros. Der var skippere, der sagde, de andre havne kunne lære meget af Fur, hvor køen blev afviklet i løbet af 35 min. Tak for det, jeg håber meget vi kan gentage det til næste år”.

 

KH
Olly, Furs Forenede Foreninger

 

Indvielse af patientrådgivningscenteret Hejmdal

Tegnet af Frank O. Gehry
Unikt hus bygget for Kræftens Bekæmpelse og indviet af KP Mary

Huset er beliggende på Århus Universitetshospital

 

Kære John

“En stor tak til dig og dit personale for i går – alt fungerede super – perfekt.  Jeg har hørt mange rosende ord om alle jeres delikatesser – og jeg er helt enig : det så indbydende og lækkert ud – og smagte herligt. Roserne vil jeg hermed gerne bringe videre til dig”.

 

Mange hilsner

Elizabeth

 

 

Kære John

 

50 års fødselsdagsfest

I Dalarne for Olle Nyberg – keyboardspiller gennem tiderne for Bjørn Afzelius, Ulf Lundell, Allan Olsen, Dalton og Backseat med Ivan Pedersen.

 

Skidegodt John.
“Du gjorde en hel masse manniskor meget lykkelige på festen med din vidunderlige mad. Tusen tack för det”.

 

Love Olle
 
 

KVADRAT - Team Arrangement for’s internationale sælgere I Ebeltoft

Hej John, “Det var en stor fornøjelse, som er medvirkende til at give en god stemning på tværs af vores selskaber - så godt gået.
Tusind tak for indsatsen”.

 

Mvh

Kari

 

 

 

J. Lauritsens Eftf. 125 års Jubilæumsfest på
Tobakken, Esbjerg

“Det gik rigtig godt og kun komplimenter til maden.
Tak for den her gang”.

 

Best regards,

Knud Svarrer

 

 

 

Bryllup for Stinne og Bjarke

Kære John, “Tusind tak for den lækre lækre mad som du lavede til vores bryllup. Vi, og alle vores gæster, var meget begejstrede. Der blev talt skønne mad hele aftenen.

 

Vi vil helt klart benytte os af dig igen hvis lejligheden byder sig”.

 

De bedste hilsner fra

Stinne og Bjarke